Francais English Russian Nederlands Italian Chinese Portuguese

 

Altijd tot dienst van bedrijven

 


Art of Contracts is een juridisch adviesbedrijf dat voornamelijk rechtsbijstand verleent aan kleine en middelgrote bedrijven die actief zijn op nationale en internationale schaal. Het bedrijf onderscheidt zich door de brede kennis van de Europese en internationale markt dankzij methodes die de link leggen tussen een starre rechtsgang en een analyse van het probleem uit juist het oogpunt van het bedrijf. Het resultaat: efficiëntie, professionaliteit en duidelijkheid over de kosten; zorg voor de klant tot het probleem is opgelost.

 

Art of Contracts fungeert als verbinding tussen het zuiden en het noorden van Europa, tussen nog steeds twee zeer verschillende zijdes van één medaille. Dat vraagt om professionals die zich bewust zijn van de cultuurverschillen en in staat zijn om kanalen te vinden voor een succesvolle communicatie tussen de partijen, zowel in de onderhandelingsfase als in het meer ingewikkelde opstellen van een ad hoc contract, dat voldoet aan de specifieke wensen van beide cliënten.

De deskundigheid en ervaring van de professionals van Art of Contracts, bereikt door te werken in internationale advocatenkantoren, verzekert een betrouwbare rechtsbijstand op zowel Europees als op internationaal niveau.

Sfeerbeeld